Редактор: e-mail: Кадър БНТГотвим се да имаме добри резултати на изборите и

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТГотвим се да имаме добри резултати на изборите и
Коментари Харесай

Деница Сачева: 230 хиляди души са безработни в момента, готвим се за победа на изборите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Готвим се да имаме положителни резултати на изборите и да получим мандат за ръководство, рано е да разясняваме с кой ще управляваме. Но в момента мислим единствено по какъв начин да овладеем рецесията, за изборите не мислим, защото те са след два месеца. Що се отнася до това, каква ще е настройката ни за изборите, ние се готвим за победа на тези избори, подготвени сме да приемем решението на народа, такова каквото е и надлежно да управляваме. Именно по тази причина, както виждате и по-голяма част от ограниченията, които са планувани и за които приказваме, са надалеч след хоризонта на изборите. 

Това сподели Деница Сачева в " Панорама " по Българска национална телевизия.

За безработицата сега, тъкмо 230 хиляди души са безработни и към 233 хиляди души са тези, които пък си откриха работа по време на рецесията. Със сигурност има хора, които не са се записали в бюрата по труда и са безработни. Прогнозата на Европейската комисия за икономическото възобновяване е много позитивна, както за 2021 година, по този начин и за 2022-ра, сподели още общественият министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР